Dagboek van een stagiaire #5 - Nieuwe website en druk bezig met onderzoek!

Welkom bij de 5e blog van de serie: Dagboek van een stagiaire. Vandaag is het weer mijn beurt (Isa). In mijn laatste blog heb ik het gehad over de fotoshoot en talentscan. In de laatste weken heb ik verschillende andere taken mogen uitvoeren. In deze blog vertel ik hier meer over! 

Nieuwe website 
Zoals jullie zien hebben wij sinds een paar weken een nieuwe website. In de aanloop naar de lancering van de website heb ik verschillende meetings bijgewoond waarbij er gesproken werd over de nieuwe website. Tijdens deze meetings kon ik ideeën inbrengen en had ik het idee dat er ook goed naar mijn inbreng geluisterd werd. Verder was ik verantwoordelijk voor verschillenden onderdelen die te maken hebben met de website en zorgde ik samen met mijn collega’s ervoor dat alle functies op de goede plek staan en op een goede manier werken. Ik vond het leuk om hier zo goed bij betrokken te zijn. 

Onderzoek 
Momenteel ben ik nog steeds bezig met mijn scriptie. Ik ben nu bezig met het veldonderzoek. Ik heb een enquête uitgezet voor mbo- studenten en ik neem verschillende interviews af met werknemers. Ben jij een mbo-student en wil je mij helpen? Vul dan via deze link de vragenlijst in! Dankjewel. 
Het onderzoek geeft mij veel verschillende invalshoeken en op deze manier krijg ik een steeds beter beeld hoe Wena er voor kan zorgen dat de openstaande vacatures kunnen worden ingevuld door de doelgroep die ik aan het onderzoeken ben. Hier haal ik veel waardevolle informatie uit en dit maakt het onderzoek erg interessant om te doen! 

Voor de rest… 
Verder is het fijn dat we nog gedeeltelijk op kantoor kunnen werken, het contact met de collega’s is voor mij erg belangrijk en het is fijn dat we dat hier nog steeds op een veilige manier kunnen voortzetten. De voorbereidingen voor kerst zijn ook in volle gang en dit zorgt voor een warm en fijn gevoel in deze donkere dagen voor het einde van het jaar! 
Dit was alweer dagboek van een stagiaire van deze keer, de volgende keer verteld Noura weer over haar ervaringen. Tot dan!