Dagboek van een stagiaire #6 - Time flies when you're having fun!

Welkom bij de zesde blog en (helaas) alweer de laatste blog voor mij van de serie: Dagboek van een stagiaire. Mijn tijd bij Wena zit er bijna op en de afgelopen maanden zijn echt voorbij gevlogen. Ze zeggen niet voor niets; time flies when you’re having fun. Hoe de laatste tijd is gegaan vertel ik hieronder dus lees snel verder!

Eindejaarsdrukte en kerstlunch
Ik ben de laatste maanden, hoe langer ik bij Wena werk, steeds meer gaan ontwikkelen op het gebied van recruitment. Elke dag leer ik weer iets nieuws bij want verschillende situaties hebben ook verschillende aanpak en dus vaardigheden nodig. Waar ik de laatste weken enorm in ben gegroeid is het goed in kaart brengen van talenten die mensen hebben, om ze zo bij de best passende baan te koppelen. Dit heeft ook geleid tot nieuwe plaatsingen en daar ben ik erg trots op! 

Behalve dat er hard wordt gewerkt hebben wij met het team, geheel conform corona regels, een heerlijke kerstlunch gehad. Alles was tot in de puntjes verzorg van de table setting tot aan het eten dat verzorgd is door een chef-kok. Het was een mooi moment om samen terug te blikken op het afgelopen jaar. Aan het einde hebben nog 30 seconds gespeeld, dit was erg leuk omdat iedereen gedreven was om te winnen. Erg gezellig dus!

En voor de rest..
Het einde is nabij wat betreft mijn stage, ik ben volop bezig met mijn onderzoek en dit loopt gelukkig ook goed. Ik heb veel inzicht kunnen krijgen en zo kan ik mooie verbanden leggen om tot een goede conclusie te komen. Verder hebben wij ook een nieuwe website gelanceerd, wil je hier meer over weten ga dan snel naar de vorige blog van mijn collega en mede-stagiair Isa.

Volgende keer zal Isa jullie weer een update geven.