Dagboek van een stagiaire #7 - Nieuw jaar, nieuwe werknemers!

Dagboek van een stagiaire

Welkom bij de 7e blog en van dagboek van een stagiaire! Deze keer zal ik (Isa) mijn ervaringen delen over mijn tijd als stagiaire bij Wena. Ik ben over twee weken klaar en zal de komende tijd druk bezig zijn met de afronding van mijn onderzoek, dit betekent dat dit (helaas) de laatste blog is van de reeks: Dagboek van een stagiaire.

 

Nieuwe jaar en nieuwe werknemers!

Het nieuwe jaar is begonnen en dit begon meteen lekker druk! In de eerste weken van januari hadden we veel nieuwe werknemers mogen verwelkomen! Wat leuk is dat ik ondanks recruiting niet mijn directe taak is, toch mijn eerste werknemer bij een van onze opdrachtgevers geplaatst heb! Hier ben ik erg blij en tevreden over.

Naast de nieuwe werknemers zijn we bij Wena ook het jaar met goede voornemers begonnen. We lopen tegenwoordig iedere pauze om zo lekker in beweging te blijven.

 

Onderzoek

Ik ben bezig met de afronding van het onderzoek en kan bijna beginnen met het advies wat ik voor Wena heb op het gebied van marketing en communicatie. Ik heb tijdens de afgelopen maanden veel inzichten gekregen over wat de werkzaamheden zijn van Wena en hoe de organisatie functioneert. Dit heb ik gedaan doormiddel van literatuuronderzoek en veldonderzoek. Ik heb ook een aantal ervaringen van de werknemers van Wena gehoord. Ik vond dit erg interessant en kreeg hierdoor een beter beeld hoe Wena de dienstverlening nog verder kan optimaliseren. Ik ben bijna klaar met mijn stage en heb mijn stagetijd als erg leerzaam ervaren.

 

Tot slot..

Samen met Noura hopen wij dat jullie de reeks: Dagboek van een stagiaire interessant vonden om te lezen. We hebben beide een leuke tijd gehad bij Wena en het is zeker aan te raden om stage bij Wena te lopen!