Over Wena

De sleutel naar jouw toekomst

Als het gaat om werk, opent Wena deuren. Al sinds 2004 is Wena een begrip voor werkzoekend en werkgevend Brabant. Wena staat voor creatieve inspiratie, en voor geluk. En voor professionaliteit. Vanuit Helmond, midden tussen de technologische hotspots in de Metropool Regio Eindhoven, verbinden wij kandidaten met werkgevers. Wena geeft aan dat wij niet gaan voor een quick-fix, maar oplossingen creëren die stand houden. Als carrièrecoach bieden we jou toekomstperspectief.

Over Wena

Wena denkt mee

Werk is volgens ons een plek waar jij iedere keer weer met plezier naartoe gaat. Omdat je je er thuis voelt. Omdat jouw kwaliteiten er tot hun recht komen en je merkt dat jouw bijdrage van belang is. Omdat je je ook nog kunt ontwikkelen, eventueel met onze hulp. Wij denken met jou mee en kijken naar je kennis en ervaring, en zeker ook naar je persoonlijkheid en ambities. Wij geloven namelijk dat een goede match meer is dan een zakelijke overeenkomst. Het is ook: passen in een team, achter de missie en visie van een organisatie staan, jezelf kunnen zijn en je passie kwijt kunnen. 

Onze opdrachtgevers

Wij zijn vooral actief in onder meer de automotive- en metaalindustrie, de bouw en logistiek. Sommige organisaties schakelen ons in voor werving en selectie, andere kiezen voor onze uitzend- en detacheringsoplossingen en vaak maken ze ook gebruik van onze HR-diensten. Allemaal kiezen ze voor onze kwaliteit. Omdat ze weten wat aandacht voor mensen oplevert.

Over Wena De sleutel naar jouw toekomst Als het gaat om werk, opent Wena deuren. Al sinds 2004 is Wena een begrip voor werkzoekend en werkgevend Brabant. Wena staat voor creatieve inspiratie, en voor geluk. En voor professionaliteit. Vanuit Helmond, midden tussen de technologische hotspots in de Metropool Regio Eindhoven, verbinden wij kandidaten met werkgevers. Wena geeft aan dat wij niet gaan voor een quick-fix, maar oplossingen creëren die stand houden. Als carrièrecoach bieden we jou toekomstperspectief. Wena denkt mee Werk is volgens ons een plek waar jij iedere keer weer met plezier naartoe gaat. Omdat je je er thuis voelt. Omdat jouw kwaliteiten er tot hun recht komen en je merkt dat jouw bijdrage van belang is. Omdat je je ook nog kunt ontwikkelen, eventueel met onze hulp. Wij denken met jou mee en kijken naar je kennis en ervaring, en zeker ook naar je persoonlijkheid en ambities. Wij geloven namelijk dat een goede match meer is dan een zakelijke overeenkomst. Het is ook: passen in een team, achter de missie en visie van een organisatie staan, jezelf kunnen zijn en je passie kwijt kunnen.  Onze opdrachtgevers Wij zijn vooral actief in onder meer de automotive- en metaalindustrie, de bouw en logistiek. Sommige organisaties schakelen ons in voor werving en selectie, andere kiezen voor onze uitzend- en detacheringsoplossingen en vaak maken ze ook gebruik van onze HR-diensten. Allemaal kiezen ze voor onze kwaliteit. Omdat ze weten wat aandacht voor mensen oplevert.
Op zoek naar meer informatie of wil jij solliciteren? Klik dan hier! ContactOpen sollicitatie

Contactgegevens

Schootense Dreef 25
5708 HZ Helmond

0492 - 507979
mail@wenabv.com

Lokaal

Menu

© Wena BV. Alle rechten voorbehouden.

Design & Development by Depositado.

Privacy Policy Algemene voorwaarden