Over Wena

Over Wena

WENA is een flexibele arbeidsbemiddelaar; specialist in technisch- en productiepersoneel; werelds met mensen. Ons kantoor is gevestigd in Helmond, middenin de Brainport regio. Vanuit hier verbinden wij onze kandidaten met werkgevers binnen het mkb.

Over Wena

Werelds met mensen

Dat onze club vooral uit vrouwen bestaat, betekent niet dat we flauw zijn. Integendeel. Onze sterke vrouwelijke touch uit zich in aandacht en oprechte interesse, zowel voor onze kandidaten als onze opdrachtgevers. Want alles wat aandacht krijgt, groeit. Je cv is voor ons niet heilig. Door samen in gesprek te gaan, leggen we de vinger op talenten en zijn we oprecht geïnteresseerd in waar jouw passie ligt. Vervolgens vinden we de baan die daarbij past. Een plek waar jij je thuis voelt, omdat jouw kwaliteiten er tot hun recht komen en omdat jouw bijdrage van belang is. Wat op papier nog geen perfecte match is, kan dat wel worden. Met behulp van scholing en de juiste ondersteuning van WENA, ontwikkelt zich een duurzame relatie tussen jou en onze opdrachtgever.

Diversiteit en inclusie

Bij WENA zijn we sterk maatschappelijk betrokken en streven we voortdurend naar diversiteit en inclusie. We helpen vakmensen met allerlei achtergronden aan een (vaste) baan. Ook al wordt flexibiliteit in de uitzendbranche tegenwoordig beperkt; we denken out of the box, zien kansen en vinden balans in datgeen wat wél mogelijk is. Mede door onze kennis van de arbeidsmarkt, boeken we het ene na het andere succes. We kennen de grote jongens, en hebben een neusje voor kleinere spelers die enorm inzetten op innovatie. Daarbij hebben we de bedrijven die vakmanschap boven leeftijd stellen in het vizier. Omdat we de Poolse taal beheersen, weten Poolse mensen ons gemakkelijk te vinden. Geen zorgen; met datzelfde gemak praten we een woordje Brabants met je mee.

Over Wena Over Wena WENA is een flexibele arbeidsbemiddelaar; specialist in technisch- en productiepersoneel; werelds met mensen. Ons kantoor is gevestigd in Helmond, middenin de Brainport regio. Vanuit hier verbinden wij onze kandidaten met werkgevers binnen het mkb. Werelds met mensen Dat onze club vooral uit vrouwen bestaat, betekent niet dat we flauw zijn. Integendeel. Onze sterke vrouwelijke touch uit zich in aandacht en oprechte interesse, zowel voor onze kandidaten als onze opdrachtgevers. Want alles wat aandacht krijgt, groeit. Je cv is voor ons niet heilig. Door samen in gesprek te gaan, leggen we de vinger op talenten en zijn we oprecht geïnteresseerd in waar jouw passie ligt. Vervolgens vinden we de baan die daarbij past. Een plek waar jij je thuis voelt, omdat jouw kwaliteiten er tot hun recht komen en omdat jouw bijdrage van belang is. Wat op papier nog geen perfecte match is, kan dat wel worden. Met behulp van scholing en de juiste ondersteuning van WENA, ontwikkelt zich een duurzame relatie tussen jou en onze opdrachtgever. Diversiteit en inclusie Bij WENA zijn we sterk maatschappelijk betrokken en streven we voortdurend naar diversiteit en inclusie. We helpen vakmensen met allerlei achtergronden aan een (vaste) baan. Ook al wordt flexibiliteit in de uitzendbranche tegenwoordig beperkt; we denken out of the box, zien kansen en vinden balans in datgeen wat wél mogelijk is. Mede door onze kennis van de arbeidsmarkt, boeken we het ene na het andere succes. We kennen de grote jongens, en hebben een neusje voor kleinere spelers die enorm inzetten op innovatie. Daarbij hebben we de bedrijven die vakmanschap boven leeftijd stellen in het vizier. Omdat we de Poolse taal beheersen, weten Poolse mensen ons gemakkelijk te vinden. Geen zorgen; met datzelfde gemak praten we een woordje Brabants met je mee.
Op zoek naar meer informatie of wil jij solliciteren? Klik dan hier! ContactOpen sollicitatie

Contactgegevens

Schootense Dreef 25
5708 HZ Helmond

0492 - 507979
mail@wenabv.com

Lokaal

Menu

© Wena BV. Alle rechten voorbehouden.

Design & Development by Depositado.

Privacy Policy Algemene voorwaarden