MVO

MVO

Bij Wena is werk niet zomaar werk. Behalve dat we veel aandacht hebben voor de mensen met en voor wie we werken, hebben we dat ook voor het milieu en voor de maatschappij. We gaan bewust om met grondstoffen, gebruiken bijvoorbeeld zo weinig mogelijk papier. We stimuleren een gezonde leefstijl voor medewerkers, er staat altijd een gevulde fruitmand op kantoor en tijdens de lunchpauze maken we een wandeling. We zijn lokaal betrokken en steunen lokale goede doelen waarbij we ons betrokken voelen. Zoals  Sinterklaasstad Helmond met de bouw van het decor en Zorgcentrum Het Leefhuis in Gemert met recentelijke een aantal jaarlijkse donaties.

We staan dicht bij onze medewerkers en investeren bewust in hun scholing en taalkennis. Hiervoor werken we samen met diverse opleidingscentra. Daarnaast zijn we thuis in social return: Wena zet op verzoek van opdrachtgevers mensen in met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. Natuurlijk zorgen we daarbij voor goede begeleiding.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij Wena nemen we onze verantwoordelijkheid in alles wat we doen. Goede begeleiding van kandidaten, gedegen afspraken en uitgekiende werkprocessen typeren onze organisatie.

Wena

  • heeft het SNA-keurmerk;
  • voldoet aan de norm NEN 4400-1;
  • heeft een G-rekening voor afdrachten aan de belastingdienst;
  • werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU);
  • voldoet aan de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs, ofwel: Waadi
MVO MVO Bij Wena is werk niet zomaar werk. Behalve dat we veel aandacht hebben voor de mensen met en voor wie we werken, hebben we dat ook voor het milieu en voor de maatschappij. We gaan bewust om met grondstoffen, gebruiken bijvoorbeeld zo weinig mogelijk papier. We stimuleren een gezonde leefstijl voor medewerkers, er staat altijd een gevulde fruitmand op kantoor en tijdens de lunchpauze maken we een wandeling. We zijn lokaal betrokken en steunen lokale goede doelen waarbij we ons betrokken voelen. Zoals  Sinterklaasstad Helmond met de bouw van het decor en Zorgcentrum Het Leefhuis in Gemert met recentelijke een aantal jaarlijkse donaties. We staan dicht bij onze medewerkers en investeren bewust in hun scholing en taalkennis. Hiervoor werken we samen met diverse opleidingscentra. Daarnaast zijn we thuis in social return: Wena zet op verzoek van opdrachtgevers mensen in met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. Natuurlijk zorgen we daarbij voor goede begeleiding.   Kwaliteit en betrouwbaarheid Bij Wena nemen we onze verantwoordelijkheid in alles wat we doen. Goede begeleiding van kandidaten, gedegen afspraken en uitgekiende werkprocessen typeren onze organisatie. Wena heeft het SNA-keurmerk; voldoet aan de norm NEN 4400-1; heeft een G-rekening voor afdrachten aan de belastingdienst; werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU); voldoet aan de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs, ofwel: Waadi
Neem nu vrijblijvend contact met ons op! ContactOpen sollicitatie

Contactgegevens

Schootense Dreef 25
5708 HZ Helmond

0492 - 507979
mail@wenabv.com

Lokaal

Menu

© Wena BV. Alle rechten voorbehouden.

Design & Development by Depositado.

Privacy Policy Algemene voorwaarden