Technische vacatures

Technische vacatures

Op het moment dat jij gaat werken in de techniek vervul jij technische werkzaamheden zoals onderhoud en zorg voor de optimale functie van machines en installaties. 

Kostenefficiënt ondernemen is een kwestie van doordachte keuzes maken. Wena helpt tientallen bedrijven in metaal en techniek hier dagelijks bij. Met grondige kennis van de branche en een persoonlijke aanpak maken we het verschil. En niet te vergeten: een zeer breed kandidatenbestand, met harde werkers op alle niveaus.

Technisch personeel nodig? Bel ons vandaag nog: 0492 – 507 979.

U kunt bij ons terecht voor verschillende technische vacatures. 

Technische vacatures Technische vacatures Op het moment dat jij gaat werken in de techniek vervul jij technische werkzaamheden zoals onderhoud en zorg voor de optimale functie van machines en installaties.  Kostenefficiënt ondernemen is een kwestie van doordachte keuzes maken. Wena helpt tientallen bedrijven in metaal en techniek hier dagelijks bij. Met grondige kennis van de branche en een persoonlijke aanpak maken we het verschil. En niet te vergeten: een zeer breed kandidatenbestand, met harde werkers op alle niveaus. Technisch personeel nodig? Bel ons vandaag nog: 0492 – 507 979. U kunt bij ons terecht voor verschillende technische vacatures.