Voor werkgevers

Wij zijn WENA, specialist in detachering, werving & selectie, uitzenden en HR advies. Als je het ons vraagt, gaat een baan al lang niet meer alleen over geld verdienen. Daarom helpen we talent zoals jij aan een (vaste) baan waar je écht op je plek zit. Keer op keer verrassen we onze opdrachtgevers in de automotive- en metaalindustrie, de bouw en logistiek met het vakmanschap van onze kandidaten. En hoe?! We gaan niet voor een quick-fix, maar voor oplossingen die standhouden. Dat resulteert in duurzame relaties die al bijna 20 jaar bestaan.

Medewerkers met een plus

Wij zijn ervan overtuigd dat de meest waardevolle medewerkers mensen zijn die hun werk met passie doen. Die kundig zijn en hart hebben voor hun vak. Daarom kijken wij verder dan een cv of een vacature. Wij leren kandidaten en opdrachtgevers echt kennen. Dat resulteert in kandidaten die de juiste expertise hebben én in je team passen. De echte pareltjes, ofwel: medewerkers met een plus.

Goed gesprek

Samenwerken met Wena is altijd een goed idee. We gaan graag met je in gesprek. Wat zoek je in een medewerker? Vind je het handig om ons in te schakelen voor werving en selectie, of kies je liever voor onze uitzend- en detacheringsoplossingen of payrolling. Wat het ook wordt, wij gaan voor samenwerking op maat, eventueel met een combinatie van diensten. Samen bekijken we welke oplossing het beste bij jouw situatie past.

Diensten

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Uitzending/detachering
  • Werving en selectie (recruitment)
  • HR-diensten
Voor werkgevers

Wena

  • heeft het SNA-keurmerk;
  • voldoet aan de norm NEN 4400-1;
  • heeft een G-rekening voor afdrachten aan de belastingdienst;
  • werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU);
  • voldoet aan de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs, ofwel: Waadi
Voor werkgevers Wij zijn WENA, specialist in detachering, werving & selectie, uitzenden en HR advies. Als je het ons vraagt, gaat een baan al lang niet meer alleen over geld verdienen. Daarom helpen we talent zoals jij aan een (vaste) baan waar je écht op je plek zit. Keer op keer verrassen we onze opdrachtgevers in de automotive- en metaalindustrie, de bouw en logistiek met het vakmanschap van onze kandidaten. En hoe?! We gaan niet voor een quick-fix, maar voor oplossingen die standhouden. Dat resulteert in duurzame relaties die al bijna 20 jaar bestaan. Medewerkers met een plus Wij zijn ervan overtuigd dat de meest waardevolle medewerkers mensen zijn die hun werk met passie doen. Die kundig zijn en hart hebben voor hun vak. Daarom kijken wij verder dan een cv of een vacature. Wij leren kandidaten en opdrachtgevers echt kennen. Dat resulteert in kandidaten die de juiste expertise hebben én in je team passen. De echte pareltjes, ofwel: medewerkers met een plus. Goed gesprek Samenwerken met Wena is altijd een goed idee. We gaan graag met je in gesprek. Wat zoek je in een medewerker? Vind je het handig om ons in te schakelen voor werving en selectie, of kies je liever voor onze uitzend- en detacheringsoplossingen of payrolling. Wat het ook wordt, wij gaan voor samenwerking op maat, eventueel met een combinatie van diensten. Samen bekijken we welke oplossing het beste bij jouw situatie past. Diensten Je kunt bij ons terecht voor: Uitzending/detachering Werving en selectie (recruitment) HR-diensten Wena heeft het SNA-keurmerk; voldoet aan de norm NEN 4400-1; heeft een G-rekening voor afdrachten aan de belastingdienst; werkt volgens de richtlijnen van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU); voldoet aan de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs, ofwel: Waadi
Neem nu vrijblijvend contact met ons op! Contact

Contactgegevens

Schootense Dreef 25
5708 HZ Helmond

0492 - 507979
mail@wenabv.com

Lokaal

Menu

© Wena BV. Alle rechten voorbehouden.

Design & Development by Depositado.

Privacy Policy Algemene voorwaarden