Vacatures Valkenswaard

Vacatures in Valkenswaard waarin jij jouw ambities, kwaliteiten en energie volledig kan benutten? Dat klinkt als een droom! Wena BV helpt jou jouw droom te verwezenlijken.

Vacatures in Valkenswaard

Wena BV biedt vacatures in Valkenswaard aan voor technisch personeel in de breedste zin van verschillende opdrachtgevers. De (technische) vacatures zijn op te delen in:

Naast jouw kennis en ervaring kijkt Wena BV ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om voor jou een passende vacature in Weert te vinden.

Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Dan gaan wij voor jou op zoek naar vacatures in Valkenswaard die passen bij jou!

 
 

Vacatures Valkenswaard fulltime

Op de website van Wena BV zijn voornamelijk vacatures in Weert fulltime te vinden. De fulltime vacatures van 32 tot en met 40 uur per week worden aangeboden door verschillende opdrachtgevers. Onder deze fulltime vacatures in Valkenswaard vallen zowel vacatures voor kandidaten met veel ervaring als starters.

Vacatures Valkenswaard parttime

Naast de fulltime vacatures worden ook vacatures in Valkenswaard parttime aangeboden. Op deze manier bedienen wij studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan, kandidaten die kiezen voor een parttime baan bij ons etc. terecht.

 

Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier

Vacatures Valkenswaard Vacatures in Valkenswaard waarin jij jouw ambities, kwaliteiten en energie volledig kan benutten? Dat klinkt als een droom! Wena BV helpt jou jouw droom te verwezenlijken. Vacatures in Valkenswaard Wena BV biedt vacatures in Valkenswaard aan voor technisch personeel in de breedste zin van verschillende opdrachtgevers. De (technische) vacatures zijn op te delen in: Techniek Logistiek Administratief En commercieel. Naast jouw kennis en ervaring kijkt Wena BV ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om voor jou een passende vacature in Weert te vinden. Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Dan gaan wij voor jou op zoek naar vacatures in Valkenswaard die passen bij jou!     Vacatures Valkenswaard fulltime Op de website van Wena BV zijn voornamelijk vacatures in Weert fulltime te vinden. De fulltime vacatures van 32 tot en met 40 uur per week worden aangeboden door verschillende opdrachtgevers. Onder deze fulltime vacatures in Valkenswaard vallen zowel vacatures voor kandidaten met veel ervaring als starters. Vacatures Valkenswaard parttime Naast de fulltime vacatures worden ook vacatures in Valkenswaard parttime aangeboden. Op deze manier bedienen wij studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan, kandidaten die kiezen voor een parttime baan bij ons etc. terecht.   Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier