Vacatures Deurne

Een vacature in Deurne waarin jij jouw ambities, kwaliteiten en energie volledig kan benutten?  Wena BV helpt jou om jouw ideale vacature te vinden.

Vacatures in Deurne

Wena BV biedt vacatures in Deurne aan voor technisch personeel in de breedste zin van verschillende opdrachtgevers. De (technische) vacatures zijn op te delen in:

Naast jouw kennis en ervaring kijkt Wena BV ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om voor jou een passende vacature in Weert te vinden.

Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Dan gaan wij voor jou op zoek naar vacatures in Deurne die passen bij jou!

 
 

Vacatures Deurne fulltime

Op de website van Wena BV zijn voornamelijk fulltime vacatures in Deurne te vinden. De fulltime vacatures van 32 tot en met 40 uur per week worden aangeboden door verschillende opdrachtgevers.

Onder deze fulltime vacatures in Deurne vallen zowel vacatures voor kandidaten met veel ervaring als starters.

Vacatures Deurne parttime

Naast de fulltime vacatures worden ook parttime vacatures in Deurne aangeboden. Op deze manier bedienen wij studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan, kandidaten die kiezen voor een parttime baan bij ons en ga zo maar door.

 

Benieuwd geworden naar onze vacatures Deurne? Bekijk ze hier

Vacatures Deurne Een vacature in Deurne waarin jij jouw ambities, kwaliteiten en energie volledig kan benutten?  Wena BV helpt jou om jouw ideale vacature te vinden. Vacatures in Deurne Wena BV biedt vacatures in Deurne aan voor technisch personeel in de breedste zin van verschillende opdrachtgevers. De (technische) vacatures zijn op te delen in: Techniek Logistiek Administratief En commercieel. Naast jouw kennis en ervaring kijkt Wena BV ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om voor jou een passende vacature in Weert te vinden. Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Dan gaan wij voor jou op zoek naar vacatures in Deurne die passen bij jou!     Vacatures Deurne fulltime Op de website van Wena BV zijn voornamelijk fulltime vacatures in Deurne te vinden. De fulltime vacatures van 32 tot en met 40 uur per week worden aangeboden door verschillende opdrachtgevers. Onder deze fulltime vacatures in Deurne vallen zowel vacatures voor kandidaten met veel ervaring als starters. Vacatures Deurne parttime Naast de fulltime vacatures worden ook parttime vacatures in Deurne aangeboden. Op deze manier bedienen wij studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan, kandidaten die kiezen voor een parttime baan bij ons en ga zo maar door.   Benieuwd geworden naar onze vacatures Deurne? Bekijk ze hier