Vacatures Eindhoven

Al een tijdje op zoek naar dé vacature in Eindhoven die aansluit op jouw ambities en talenten maar deze nog niet mogen vinden? Wena BV in Helmond helpt jou bij jouw zoektocht!

Vacatures in Eindhoven

In Eindhoven bieden wij vacatures voor technisch personeel in de breedste zin. De vacatures zijn afkomstig van opdrachtgevers in tal van sectoren zoals de technieklogistiekadministratief en commercieel.

Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Wij kijken namelijk, naast jouw kennis en ervaring, ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om een passende vacature in Eindhoven te vinden. Wij gaan dan aan de slag om een vacature te vinden die past bij jouw wensen!

Vacatures Eindhoven fulltime

Wij bieden voornamelijk vacatures in Eindhoven fulltime aan. De fulltime vacatures van 32 tot en met 40 uur per week worden aangeboden door de opdrachtgevers. Onder deze fulltime vacatures in Eindhoven vallen zowel vacatures voor kandidaten met veel ervaring als starters.

Vacatures Eindhoven parttime

Naast de fulltime vacatures bieden wij ook vacatures in Eindhoven aan die parttime zijn. Op deze manier kunnen studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan of kandidaten die kiezen voor een parttime baan bij ons terecht.

Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier

Vacatures Eindhoven Al een tijdje op zoek naar dé vacature in Eindhoven die aansluit op jouw ambities en talenten maar deze nog niet mogen vinden? Wena BV in Helmond helpt jou bij jouw zoektocht! Vacatures in Eindhoven In Eindhoven bieden wij vacatures voor technisch personeel in de breedste zin. De vacatures zijn afkomstig van opdrachtgevers in tal van sectoren zoals de techniek, logistiek, administratief en commercieel. Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Wij kijken namelijk, naast jouw kennis en ervaring, ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om een passende vacature in Eindhoven te vinden. Wij gaan dan aan de slag om een vacature te vinden die past bij jouw wensen! Bekijk vacatures techniek Bekijk vacatures logistiek Bekijk vacatures adminstratief Bekijk vacatures commercieel   Vacatures Eindhoven fulltime Wij bieden voornamelijk vacatures in Eindhoven fulltime aan. De fulltime vacatures van 32 tot en met 40 uur per week worden aangeboden door de opdrachtgevers. Onder deze fulltime vacatures in Eindhoven vallen zowel vacatures voor kandidaten met veel ervaring als starters. Vacatures Eindhoven parttime Naast de fulltime vacatures bieden wij ook vacatures in Eindhoven aan die parttime zijn. Op deze manier kunnen studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan of kandidaten die kiezen voor een parttime baan bij ons terecht. Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier