Vacatures Veghel

Al een tijdje op zoek naar dé vacature in Venray die aansluit op jouw ambities en kwaliteiten maar deze nog niet mogen vinden? Wena BV in Helmond helpt jou bij jouw zoektocht!

Vacatures in Venray

Wena BV biedt in omgeving van Venray vacatures aan voor technisch personeel in de brede zin. De vacatures zijn afkomstig van opdrachtgevers in tal van sectoren zoals:

Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Wij kijken namelijk, naast jouw kennis en ervaring, ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie. Op deze manier vinden wij de passende vacature voor jou in Venray!

Vacatures Venray fulltime

Wena BV biedt voornamelijk fulltime vacatures in Venray aan. De fulltime vacatures van 32 tot en met 40 uur per week worden aangeboden door de opdrachtgevers.

Onder deze fulltime vacatures in Venray vallen zowel vacatures voor kandidaten met veel ervaring als starters.

Vacatures Venray parttime

Daarnaast biedt Wena BV ook vacatures in Venray aan die parttime zijn. Op deze manier kunnen studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan en/of bijbaan of kandidaten die kiezen voor een parttime baan bij ons terecht.

 

Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier

 
Vacatures Veghel Al een tijdje op zoek naar dé vacature in Venray die aansluit op jouw ambities en kwaliteiten maar deze nog niet mogen vinden? Wena BV in Helmond helpt jou bij jouw zoektocht! Vacatures in Venray Wena BV biedt in omgeving van Venray vacatures aan voor technisch personeel in de brede zin. De vacatures zijn afkomstig van opdrachtgevers in tal van sectoren zoals: Techniek Logistiek Administratief En commercieel. Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Wij kijken namelijk, naast jouw kennis en ervaring, ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie. Op deze manier vinden wij de passende vacature voor jou in Venray! Vacatures Venray fulltime Wena BV biedt voornamelijk fulltime vacatures in Venray aan. De fulltime vacatures van 32 tot en met 40 uur per week worden aangeboden door de opdrachtgevers. Onder deze fulltime vacatures in Venray vallen zowel vacatures voor kandidaten met veel ervaring als starters. Vacatures Venray parttime Daarnaast biedt Wena BV ook vacatures in Venray aan die parttime zijn. Op deze manier kunnen studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan en/of bijbaan of kandidaten die kiezen voor een parttime baan bij ons terecht.   Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier