Vacatures Weert

Een vacature in Weert waar jij jouw ambities, kwaliteiten en energie volledig kan benutten? Dat klinkt als een droom! Wena BV helpt jou jouw droom te verwezenlijken.

Vacatures in Weert

Wena BV biedt vacatures in Weert aan voor technisch personeel in de breedste zin van verschillende opdrachtgevers. De (technische) vacatures zijn op te delen in:

Naast jouw kennis en ervaring kijkt Wena BV ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om voor jou een passende vacature in Weert te vinden.

Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Dan gaan wij voor jou op zoek naar vacatures in Weert die passen bij jou!

Vacatures Weert fulltime

Op de website van Wena BV zijn voornamelijk fulltime vacatures in Weert te vinden. De fulltime vacatures van 32 tot en met 40 uur per week worden aangeboden door verschillende opdrachtgevers. Onder deze fulltime vacatures in Weert vallen zowel vacatures voor kandidaten met veel ervaring als starters.

Parttime vacatures Weert

Naast de fulltime vacatures worden ook parttime vacatures in Weert aangeboden. Op deze manier bedienen wij studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan, kandidaten die kiezen voor een parttime baan bij ons etc. terecht.

 

Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier

Vacatures Weert Een vacature in Weert waar jij jouw ambities, kwaliteiten en energie volledig kan benutten? Dat klinkt als een droom! Wena BV helpt jou jouw droom te verwezenlijken. Vacatures in Weert Wena BV biedt vacatures in Weert aan voor technisch personeel in de breedste zin van verschillende opdrachtgevers. De (technische) vacatures zijn op te delen in: Techniek Logistiek Administratief En commercieel. Naast jouw kennis en ervaring kijkt Wena BV ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om voor jou een passende vacature in Weert te vinden. Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Dan gaan wij voor jou op zoek naar vacatures in Weert die passen bij jou! Bekijk vacatures techniek Bekijk vacatures logistiek Bekijk vacatures administratief Bekijk vacatures commercieel   Vacatures Weert fulltime Op de website van Wena BV zijn voornamelijk fulltime vacatures in Weert te vinden. De fulltime vacatures van 32 tot en met 40 uur per week worden aangeboden door verschillende opdrachtgevers. Onder deze fulltime vacatures in Weert vallen zowel vacatures voor kandidaten met veel ervaring als starters. Parttime vacatures Weert Naast de fulltime vacatures worden ook parttime vacatures in Weert aangeboden. Op deze manier bedienen wij studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan, kandidaten die kiezen voor een parttime baan bij ons etc. terecht.   Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier