Vacatures Someren

Vacatures Someren waarin jij jouw ambities, kwaliteiten en energie volledig kan benutten? Wena BV helpt jou jouw ideale vacature in Someren te vinden.

Vacatures in Someren

Wena BV biedt vacatures in Someren aan voor technisch personeel in de breedste zin van verschillende opdrachtgevers. De (technische) vacatures zijn op te delen in:

Naast jouw kennis en ervaring kijkt Wena BV ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om voor jou een passende vacature in Someren te vinden.

Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Dan gaan wij voor jou op zoek naar vacatures in Someren die passen bij jou!

 
 

Parttime vacatures Someren

Naast de fulltime vacatures worden ook parttime vacatures in Someren aangeboden. Op deze manier bedienen wij studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan, kandidaten die kiezen voor een parttime baan bij ons etc. terecht.

 

Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier

Vacatures Someren Vacatures Someren waarin jij jouw ambities, kwaliteiten en energie volledig kan benutten? Wena BV helpt jou jouw ideale vacature in Someren te vinden. Vacatures in Someren Wena BV biedt vacatures in Someren aan voor technisch personeel in de breedste zin van verschillende opdrachtgevers. De (technische) vacatures zijn op te delen in: Techniek Logistiek Administratief En commercieel. Naast jouw kennis en ervaring kijkt Wena BV ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om voor jou een passende vacature in Someren te vinden. Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Dan gaan wij voor jou op zoek naar vacatures in Someren die passen bij jou!     Parttime vacatures Someren Naast de fulltime vacatures worden ook parttime vacatures in Someren aangeboden. Op deze manier bedienen wij studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan, kandidaten die kiezen voor een parttime baan bij ons etc. terecht.   Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier