Vacatures Helmond

Mag jouw zoektocht naar een vacature in Helmond waar jij met plezier heen gaat nog niet helemaal vlotten? Bekijk dan eens de vacatures in Helmond van Wena in Helmond.

Vacatures in Helmond

Op het gebied van technisch personeel in de brede zin bieden wij vacatures in Helmond aan. De vacatures in Helmond worden aangeboden door opdrachtgevers in tal van sectoren zoals de bouwtechnieklogistiekadministratief en commercieel.

Naast jouw kennis en ervaring kijken wij ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om een passende vacature in Helmond te vinden. Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Dan gaan wij voor jou op zoek naar vacatures in Helmond die passen bij jouw wensen.

Fulltime vacatures in Helmond

In de sectoren bieden wij voornamelijk fulltime vacatures in Helmond aan. De meeste opdrachtgevers bieden fulltime vacatures van 32 tot en met 40 uur per week aan. Onder deze fulltime vacatures in Helmond vallen zowel vacatures voor kandidaten met veel ervaring als starters.

Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier

Beschikbare vacatures in Helmond

New

Productiemedewerker afwerking (2 ploegen)

Helmond

36 uur

€16.36

Een leuke functie in een stoffenomgeving. Jij zorgt voor een perfecte afwerking: met een voldaan gevoel ga jij elke dag naar huis want jij hebt iets moois gemaakt.

New

Service monteur buitendienst

Helmond

40 uur

€2800 - €3200

Ben jij een (ervaren) servicemonteur met affiniteit voor stroom/printplaten? Vind je het leuk om veel onderweg te zijn? Solliciteer dan snel!

New

Inventaris teller

Helmond

40 uur

€14.33

Bij dit bedrijf gespecialiseerd in elektrische rolstoelen in Helmond zijn we op zoek naar een tijdelijke inventaris teller die de gehele voorraad gaat inventariseren.

New

Productiemedewerker bekisting

Helmond

40 uur

€13.23

Ben jij handig en werk jij graag met hout? Voor een familiebedrijf in Helmond zijn wij op zoek naar een allround productiemedewerker bekisting.

New

Productiemedewerker metaal

Helmond

39 uur

€12.24

Werk jij graag met metaal? Wil je daarnaast werken met fijne collega’s in de dagdienst en in Helmond? Lees dan verder!

New

Projectcoördinator

Helmond

40 uur

€2500 - €3000

Ben jij goed georganiseerd en stressbestendig? Houd je van een afwisselende en dynamische functie? Lees dan snel verder!

New

Administratief medewerker

Helmond

40 uur

€2500 - €3000

Ben jij op zoek naar een afwisselende administratieve functie? Vind je het daarnaast ook leuk om met marketing bezig te zijn? Lees dan verder!

New

Medewerker Technische dienst

Helmond

40 uur

€2500 - €3500

Werk jij graag met je handen en ben je technisch ingesteld? Word jij enthousiast van het zoeken naar oplossingen? Dan is deze vacature als medewerker technische dienst iets voor jou!

New

Machine operator 2 ploegen

Helmond

38 uur

€16.12 - €17.57

Een compleet nieuw proces leren is als operator zijnde het leukste wat er is. Bij dit vezelbedrijf ga jij werken met bijzondere weefmachines in Helmond.

New

Allround administratief medewerker

Helmond

24 uur

€2700 - €3000

Weet jij van aanpakken en heb je een ongekend organisatietalent? Bewaar jij in elke situatie het overzicht en word je gelukkig van werkdagen die elke dag anders zijn? Is onze administratie mede dankzij jou in kannen en kruiken? En gooi jij te pas en te onpas je creatieve charmes in de strijd? Dan word…

New

Chauffeur C Helmond

Helmond

40 uur

€15.11

Word jij onze klantvriendelijke chauffeur die met veel plezier korte routes rijdt en dus ’s avonds plannen kan maken met vrienden én die kan nakomen? Dan zoek ik jou!

New

Assemblagemedewerker

Helmond

40 uur

€14.33

Gezocht: felbegeerde assemblagemedewerker (40 uur) Lijkt het je fantastisch om met jouw technische skills het verschil te maken voor mensen met een beperking? Loop jij warm voor een creatieve en technische functie met een fantastisch einddoel? En kijk je ernaar uit om samen met een team van bevlogen…

New

Calculator interieurbouw (32 - 40 uur)

Helmond

40 uur

€2500 - €3500

Kun jij niet wachten om jouw tanden in uiteenlopende interieurprojecten te zetten en jouw berekeningen erop los te laten? Jij weet de beste offertes op te stellen tegen een goede prijs.

New

Werkvoorbereider interieurbouw

Helmond

40 uur

€2500 - €3500

Bij deze informele organisatie ga jij een unieke positie bekleden: zowel projecten in de interieur- als de standbouw ga jij voorbereiden met je collega’s in Helmond. Ben jij de pro-actieveling die ik zoek?

New

Magazijnmedewerker

Helmond

40 uur

€12.50

Ben jij benieuwd hoe dat er bij een professioneel naaiatelier aan toe gaat? Dat hoef jij je nu niet meer af te vragen, want jij kunt onderdeel zijn van een mooi productieproces in het maken van kwalitatieve vouwgordijnen! Als magazijnmedewerker in Helmond zorg jij ervoor dat het logistieke proces op…

New

Naaister 32 - 40 uur

Helmond

40 uur

€11.51

Heb jij een naaimachine in je huis staan, die je zelfs af en toe nog wel eens gebruikt? Ben jij benieuwd hoe dat bij een professioneel naaiatelier aan toe gaat? Dat hoef jij je nu niet meer af te vragen, want jij kan aan de slag als professioneel naaimedewerker, zonder ervaring!

New

Naaister

Helmond

36 uur

€13.42

Bij een bedrijf dat goed voor zijn medewerkers zorgt, ga jij aan de slag als naaister in Helmond. Je hebt oog voor detail en vindt het fijn om op tempo te werken. Je komt te werken in een gezellig team. Wat wil je nog meer?

New

Logistiek medewerker/heftruckchauffeur 2 ploegen Helmond

Helmond

40 uur

€2200 - €2700

Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij je steentje bijdragen aan het verbeteren van de planeet? Als logistiek medewerker bij dit recyclebedrijf kun jij dit gaan doen!

New

Magazijnmedewerker

Helmond

40 uur

€14.33

Als magazijnmedewerker ga jij bij deze organisatie voor medische hulpmiddelen in de omgeving Helmond het verschil maken voor mensen met een beperking. Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke functie met een mooi einddoel? Dan is deze baan wat voor jou!

New

Tentenbouw coördinator

Helmond

40 uur

€12.27 - €12.66

Ga jij de tenten opbouw/afbouw coördineren op grote en kleine evenemententerreinen door heel Nederland? Ben jij een harde werker en vind je het niet erg om lange dagen te maken? Solliciteer dan snel!

New

Allround productiemedewerker

Helmond

40 uur

€2200 - €2500

Ben jij de allround medewerker die voor een hout specialist in Helmond het verschil gaat maken? Houd je van diverse werkzaamheden? Dan is deze vacature in de dagdienst iets voor jou!

New

Naaister 5-15 uur

Helmond

15 uur

€13.42

Ben jij op zoek naar een parttimebaan als naaister voor 5 tot 15 uur per week? Heb je daarnaast ervaring met een industriële naaimachine? Solliciteer dan snel!

New

Glaszetter

Helmond

38 uur

€13.50

Ben jij een ervaren glaszetter en werk jij graag zelfstandig? Dan is deze vacature in Helmond iets voor jou!

New

Productiemedewerker/straler

Helmond

40 uur

€14

Bij dit metaalbedrijf ga jij aan de slag als productiemedewerker/straler. Heb je nog geen ervaring? Dan leren ze je dit graag!

New

Meewerkend voorman

Helmond

40 uur

€3000 - €3400

Ben jij een leidinggevende die goed kan organiseren, overzicht houden en graag met het team meewerkt? Bij deze hout specialist in Helmond zijn wij op zoek naar een proactieve meewerkend voorman. Herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer dan snel!

New

Technical engineer/ HSE coördinator

Helmond

40 uur

€3100 - €3450

Ben jij de technical engineer/ HSE coördinator die bij gaat dragen aan de veiligheid en procesverbeteringen van deze organisatie?

New

Machine operator natuursteen (2 ploegen)

Helmond

38 uur

€13.50

BIj dit bedrijf ga je aan de slag met natuursteen! Een gaaf nieuw leerproces met verschillende machines zoals: steen bewerkingsmachines, cnc-frees, zaag en waterjet. Interessant? Dat dacht ik ook!

New

Wever

Helmond

38 uur

Voor een prachtig en exclusief bedrijf in de textielindustrie in de regio Helmond, zijn wij op zoek naar een ervaren wever of iemand die het heel graag wil leren. Wil jij in een familiaire bedrijf werken, waar de werknemers trots zijn op wat ze maken? Dan zoeken wij jou!

New

Productiemedewerker

Helmond

40 uur

€13.27 - €13.85

Trots zijn op je eindproduct; samen met je collega’s werk je als stoffeerder aan producten die écht goed terecht komen. Mensen die het echt nodig hebben. Geen ervaring? Geen probleem! Ben jij gemotiveerd en woon je in de omgeving van Helmond? Reageer dan nu!

New

Productiemedewerker natuursteen

Helmond

37 uur

€12.76 - €12.76

Ken jij die aanrechtbladen in je keuken? Die komen niet zo mooi uit de natuur! Jij gaat die maken in een prachtige productieomgeving. Ben jij handig en geïnteresseerd iets nieuws te leren? Lees dan snel verder!

New

Technisch productiemedewerker / timmerman

Helmond

40 uur

€1800 - €2350

Werken in een klein team aan een uniek en kwalitatief hoogstaand product! Een veelzijdige functie met veel zelfstandigheid en waar een prettige werksfeer belangrijk is. Dat klinkt goed toch? Dit houtbedrijf in de regio Helmond is op zoek naar een productiemedewerker met timmer-ervaring. Ben jij deze…

New

Machine operator waterjet

Helmond

38 uur

€12 - €14

Voor een vooraanstaande organisatie in de interieurbouw in de omgeving van Helmond ga jij aan de slag als operator. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het snijden van harde materialen met behulp van een machine.

New

Werkvoorbereider interieurbouw

Helmond

40 uur

€2000 - €2500

Zin om aan de slag te gaan bij een sterk groeiend informeel bedrijf in omgeving Helmond? Heb je kennis/ ervaring met AutoCAD of een ander tekenprogramma? Lees dan snel verder!

New

Machinaal houtbewerker

Helmond

40 uur

€13.10 - €14

In Someren ben ik op zoek naar een enthousiaste houtbewerker! Naast een cnc gestuurde machine, ga je ook veel met je handen aan het werk! Is dit de ideale combinatie voor jou? Lees dan nu verder.

New

Productiemedewerker/operator 2 ploegen

Helmond

40 uur

€2200 - €2700

Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij je steentje bijdragen aan het verbeteren van de planeet? Als productiemedewerker bij dit recyclebedrijf kun jij dit gaan doen!

New

Productiemedewerker metaal

Helmond

40 uur

€12.94

Ben jij enthousiast en beschik je over een grote dosis motivatie? In deze kleine hal in een groot distributiecentrum in Helmond ga jij aan de slag!

Vacatures Helmond Mag jouw zoektocht naar een vacature in Helmond waar jij met plezier heen gaat nog niet helemaal vlotten? Bekijk dan eens de vacatures in Helmond van Wena in Helmond. Vacatures in Helmond Op het gebied van technisch personeel in de brede zin bieden wij vacatures in Helmond aan. De vacatures in Helmond worden aangeboden door opdrachtgevers in tal van sectoren zoals de bouw, techniek, logistiek, administratief en commercieel. Naast jouw kennis en ervaring kijken wij ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om een passende vacature in Helmond te vinden. Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Dan gaan wij voor jou op zoek naar vacatures in Helmond die passen bij jouw wensen. Bekijk vacatures techniek Bekijk vacatures logistiek Bekijk vacatures administratief Bekijk vacatures commercieel   Fulltime vacatures in Helmond In de sectoren bieden wij voornamelijk fulltime vacatures in Helmond aan. De meeste opdrachtgevers bieden fulltime vacatures van 32 tot en met 40 uur per week aan. Onder deze fulltime vacatures in Helmond vallen zowel vacatures voor kandidaten met veel ervaring als starters. Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier Beschikbare vacatures in Helmond

New

Productiemedewerker afwerking (2 ploegen)

Helmond

36 uur

€16.36

Een leuke functie in een stoffenomgeving. Jij zorgt voor een perfecte afwerking: met een voldaan gevoel ga jij elke dag naar huis want jij hebt iets moois gemaakt.

New

Service monteur buitendienst

Helmond

40 uur

€2800 - €3200

Ben jij een (ervaren) servicemonteur met affiniteit voor stroom/printplaten? Vind je het leuk om veel onderweg te zijn? Solliciteer dan snel!

New

Inventaris teller

Helmond

40 uur

€14.33

Bij dit bedrijf gespecialiseerd in elektrische rolstoelen in Helmond zijn we op zoek naar een tijdelijke inventaris teller die de gehele voorraad gaat inventariseren.

New

Productiemedewerker bekisting

Helmond

40 uur

€13.23

Ben jij handig en werk jij graag met hout? Voor een familiebedrijf in Helmond zijn wij op zoek naar een allround productiemedewerker bekisting.

New

Productiemedewerker metaal

Helmond

39 uur

€12.24

Werk jij graag met metaal? Wil je daarnaast werken met fijne collega’s in de dagdienst en in Helmond? Lees dan verder!

New

Projectcoördinator

Helmond

40 uur

€2500 - €3000

Ben jij goed georganiseerd en stressbestendig? Houd je van een afwisselende en dynamische functie? Lees dan snel verder!

New

Administratief medewerker

Helmond

40 uur

€2500 - €3000

Ben jij op zoek naar een afwisselende administratieve functie? Vind je het daarnaast ook leuk om met marketing bezig te zijn? Lees dan verder!

New

Medewerker Technische dienst

Helmond

40 uur

€2500 - €3500

Werk jij graag met je handen en ben je technisch ingesteld? Word jij enthousiast van het zoeken naar oplossingen? Dan is deze vacature als medewerker technische dienst iets voor jou!

New

Machine operator 2 ploegen

Helmond

38 uur

€16.12 - €17.57

Een compleet nieuw proces leren is als operator zijnde het leukste wat er is. Bij dit vezelbedrijf ga jij werken met bijzondere weefmachines in Helmond.

New

Allround administratief medewerker

Helmond

24 uur

€2700 - €3000

Weet jij van aanpakken en heb je een ongekend organisatietalent? Bewaar jij in elke situatie het overzicht en word je gelukkig van werkdagen die elke dag anders zijn? Is onze administratie mede dankzij jou in kannen en kruiken? En gooi jij te pas en te onpas je creatieve charmes in de strijd? Dan word…

New

Chauffeur C Helmond

Helmond

40 uur

€15.11

Word jij onze klantvriendelijke chauffeur die met veel plezier korte routes rijdt en dus ’s avonds plannen kan maken met vrienden én die kan nakomen? Dan zoek ik jou!

New

Assemblagemedewerker

Helmond

40 uur

€14.33

Gezocht: felbegeerde assemblagemedewerker (40 uur) Lijkt het je fantastisch om met jouw technische skills het verschil te maken voor mensen met een beperking? Loop jij warm voor een creatieve en technische functie met een fantastisch einddoel? En kijk je ernaar uit om samen met een team van bevlogen…

New

Calculator interieurbouw (32 - 40 uur)

Helmond

40 uur

€2500 - €3500

Kun jij niet wachten om jouw tanden in uiteenlopende interieurprojecten te zetten en jouw berekeningen erop los te laten? Jij weet de beste offertes op te stellen tegen een goede prijs.

New

Werkvoorbereider interieurbouw

Helmond

40 uur

€2500 - €3500

Bij deze informele organisatie ga jij een unieke positie bekleden: zowel projecten in de interieur- als de standbouw ga jij voorbereiden met je collega’s in Helmond. Ben jij de pro-actieveling die ik zoek?

New

Magazijnmedewerker

Helmond

40 uur

€12.50

Ben jij benieuwd hoe dat er bij een professioneel naaiatelier aan toe gaat? Dat hoef jij je nu niet meer af te vragen, want jij kunt onderdeel zijn van een mooi productieproces in het maken van kwalitatieve vouwgordijnen! Als magazijnmedewerker in Helmond zorg jij ervoor dat het logistieke proces op…

New

Naaister 32 - 40 uur

Helmond

40 uur

€11.51

Heb jij een naaimachine in je huis staan, die je zelfs af en toe nog wel eens gebruikt? Ben jij benieuwd hoe dat bij een professioneel naaiatelier aan toe gaat? Dat hoef jij je nu niet meer af te vragen, want jij kan aan de slag als professioneel naaimedewerker, zonder ervaring!

New

Naaister

Helmond

36 uur

€13.42

Bij een bedrijf dat goed voor zijn medewerkers zorgt, ga jij aan de slag als naaister in Helmond. Je hebt oog voor detail en vindt het fijn om op tempo te werken. Je komt te werken in een gezellig team. Wat wil je nog meer?

New

Logistiek medewerker/heftruckchauffeur 2 ploegen Helmond

Helmond

40 uur

€2200 - €2700

Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij je steentje bijdragen aan het verbeteren van de planeet? Als logistiek medewerker bij dit recyclebedrijf kun jij dit gaan doen!

New

Magazijnmedewerker

Helmond

40 uur

€14.33

Als magazijnmedewerker ga jij bij deze organisatie voor medische hulpmiddelen in de omgeving Helmond het verschil maken voor mensen met een beperking. Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke functie met een mooi einddoel? Dan is deze baan wat voor jou!

New

Tentenbouw coördinator

Helmond

40 uur

€12.27 - €12.66

Ga jij de tenten opbouw/afbouw coördineren op grote en kleine evenemententerreinen door heel Nederland? Ben jij een harde werker en vind je het niet erg om lange dagen te maken? Solliciteer dan snel!

New

Allround productiemedewerker

Helmond

40 uur

€2200 - €2500

Ben jij de allround medewerker die voor een hout specialist in Helmond het verschil gaat maken? Houd je van diverse werkzaamheden? Dan is deze vacature in de dagdienst iets voor jou!

New

Naaister 5-15 uur

Helmond

15 uur

€13.42

Ben jij op zoek naar een parttimebaan als naaister voor 5 tot 15 uur per week? Heb je daarnaast ervaring met een industriële naaimachine? Solliciteer dan snel!

New

Glaszetter

Helmond

38 uur

€13.50

Ben jij een ervaren glaszetter en werk jij graag zelfstandig? Dan is deze vacature in Helmond iets voor jou!

New

Productiemedewerker/straler

Helmond

40 uur

€14

Bij dit metaalbedrijf ga jij aan de slag als productiemedewerker/straler. Heb je nog geen ervaring? Dan leren ze je dit graag!

New

Meewerkend voorman

Helmond

40 uur

€3000 - €3400

Ben jij een leidinggevende die goed kan organiseren, overzicht houden en graag met het team meewerkt? Bij deze hout specialist in Helmond zijn wij op zoek naar een proactieve meewerkend voorman. Herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer dan snel!

New

Technical engineer/ HSE coördinator

Helmond

40 uur

€3100 - €3450

Ben jij de technical engineer/ HSE coördinator die bij gaat dragen aan de veiligheid en procesverbeteringen van deze organisatie?

New

Machine operator natuursteen (2 ploegen)

Helmond

38 uur

€13.50

BIj dit bedrijf ga je aan de slag met natuursteen! Een gaaf nieuw leerproces met verschillende machines zoals: steen bewerkingsmachines, cnc-frees, zaag en waterjet. Interessant? Dat dacht ik ook!

New

Wever

Helmond

38 uur

Voor een prachtig en exclusief bedrijf in de textielindustrie in de regio Helmond, zijn wij op zoek naar een ervaren wever of iemand die het heel graag wil leren. Wil jij in een familiaire bedrijf werken, waar de werknemers trots zijn op wat ze maken? Dan zoeken wij jou!

New

Productiemedewerker

Helmond

40 uur

€13.27 - €13.85

Trots zijn op je eindproduct; samen met je collega’s werk je als stoffeerder aan producten die écht goed terecht komen. Mensen die het echt nodig hebben. Geen ervaring? Geen probleem! Ben jij gemotiveerd en woon je in de omgeving van Helmond? Reageer dan nu!

New

Productiemedewerker natuursteen

Helmond

37 uur

€12.76 - €12.76

Ken jij die aanrechtbladen in je keuken? Die komen niet zo mooi uit de natuur! Jij gaat die maken in een prachtige productieomgeving. Ben jij handig en geïnteresseerd iets nieuws te leren? Lees dan snel verder!

New

Technisch productiemedewerker / timmerman

Helmond

40 uur

€1800 - €2350

Werken in een klein team aan een uniek en kwalitatief hoogstaand product! Een veelzijdige functie met veel zelfstandigheid en waar een prettige werksfeer belangrijk is. Dat klinkt goed toch? Dit houtbedrijf in de regio Helmond is op zoek naar een productiemedewerker met timmer-ervaring. Ben jij deze…

New

Machine operator waterjet

Helmond

38 uur

€12 - €14

Voor een vooraanstaande organisatie in de interieurbouw in de omgeving van Helmond ga jij aan de slag als operator. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het snijden van harde materialen met behulp van een machine.

New

Werkvoorbereider interieurbouw

Helmond

40 uur

€2000 - €2500

Zin om aan de slag te gaan bij een sterk groeiend informeel bedrijf in omgeving Helmond? Heb je kennis/ ervaring met AutoCAD of een ander tekenprogramma? Lees dan snel verder!

New

Machinaal houtbewerker

Helmond

40 uur

€13.10 - €14

In Someren ben ik op zoek naar een enthousiaste houtbewerker! Naast een cnc gestuurde machine, ga je ook veel met je handen aan het werk! Is dit de ideale combinatie voor jou? Lees dan nu verder.

New

Productiemedewerker/operator 2 ploegen

Helmond

40 uur

€2200 - €2700

Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij je steentje bijdragen aan het verbeteren van de planeet? Als productiemedewerker bij dit recyclebedrijf kun jij dit gaan doen!

New

Productiemedewerker metaal

Helmond

40 uur

€12.94

Ben jij enthousiast en beschik je over een grote dosis motivatie? In deze kleine hal in een groot distributiecentrum in Helmond ga jij aan de slag!