Vacatures Veghel

Vacatures Veghel waarin jij jouw ambities, kwaliteiten en energie volledig kan benutten? Wena BV helpt jou jouw ideale technische vacature te vinden.

Vacatures gemeente Veghel

Wena BV biedt vacatures in gemeente Veghel aan voor technisch personeel in de breedste zin van verschillende opdrachtgevers. De (technische) vacatures zijn op te delen in:

Naast jouw kennis en ervaring kijkt Wena BV ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om voor jou een passende vacature in Weert te vinden.

Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Dan gaan wij voor jou op zoek naar vacatures in Veghel die passen bij jou!

 
 

Parttime vacatures Veghel

Wena B.V. biedt parttime vacatures in Veghel aan. Op deze manier bedienen wij studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan, kandidaten etc. die kiezen voor een parttime baan via onze diensten.

 

Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier

 
Vacatures Veghel Vacatures Veghel waarin jij jouw ambities, kwaliteiten en energie volledig kan benutten? Wena BV helpt jou jouw ideale technische vacature te vinden. Vacatures gemeente Veghel Wena BV biedt vacatures in gemeente Veghel aan voor technisch personeel in de breedste zin van verschillende opdrachtgevers. De (technische) vacatures zijn op te delen in: Techniek Logistiek Administratief En commercieel. Naast jouw kennis en ervaring kijkt Wena BV ook naar jouw persoonlijkheid en ambitie om voor jou een passende vacature in Weert te vinden. Komen jouw kwaliteiten tot hun recht in een omgeving met een gelijkgestemd team en een organisatie die jou waardeert zoals jij bent? Helemaal goed! Dan gaan wij voor jou op zoek naar vacatures in Veghel die passen bij jou!     Parttime vacatures Veghel Wena B.V. biedt parttime vacatures in Veghel aan. Op deze manier bedienen wij studenten, mensen op zoek naar een vakantiebaan, kandidaten etc. die kiezen voor een parttime baan via onze diensten.   Benieuwd geworden naar onze vacatures? Bekijk ze hier